Ο φρικαλέος κ. Eddie Gein II

Προηγούμενο

firstgein.jpg

Κείμενο: Pseftra

Εποχή κυνηγιού

Οιδυό αστυνομικοί,καλούνενισχύσειςκαιεπιστρέφουνστην αγροικία.Τηνβρίσκουν κλειδωμένη, αλλάμιάπόρταστοπίσωμέροςυποχωρείεύκολα όταντηνκλωτσούν.Δενυπάρχειηλεκτρικόρεύμα,καιγιαναερευνηθείτοσκοτεινόσπίτιεπιστρατεύονταιλάμπεςπετρελαίου καιφακοί.

geinhooouse.jpg

Τοεσωτερικότουσπιτιούαποτελούσεσπουδήστοχάος. Έδειχνεναμηνέχεικαθαριστείγιαχρόνιακαιημυρωδιάήτανανυπόφορη.Σταλίγαδωμάτιαπουδενείχανκαρφωθείμεσανίδεςήτανσχεδόναδύνατοναπερπατήσειςαπότηνσυγκέντρωσηβιβλίων, περιοδικών,σκουπιδιώνκαιαντικειμένωνπάσης φύσεως.

gein3.jpg

gein.jpg

ΜπαίνονταςστηνκουζίναοσερίφηςSchleyένιωσεκάτιναακουμπάειστο μπουφάντου.Στρέφειτονφακότουκαιβλέπειτο συνηθισμένοθέαματηςπεριοχήςτηνεποχήτουκυνηγιού, ένα κουφάρινα κρέμεται απότοτσιγγέλι ανάποδα,αποκεφαλισμένοκαιξεκοιλιασμένο.

Πήρελίγοχρόνοστονσερίφηνασυνειδητοποίησειότιδενέβλεπεελάφι όπωςαρχικάνόμισε,αλλάγυναικείοσώμα..Ημητέρατουβοηθούτουείχεβρεθεί.

edgeinvictim.jpg

bernice.jpg

athome.jpg

Φτιάξτομόνοςσου

Οι σοκαρισμένοι αστυνομικοί, μπαίνουν στο νόημα και συνεχίζουν τηνέρευνα με άλλο μάτι …..

Το στραβό μπώλ αποδεικνύεται αναποδογυρισμένο ανθρώπινο κρανίο, τοκρεμαστό διακοσμητικό είναι γυναικείο κεφάλι στα αυτιά του οποίου έχει καρφώσει πετονιές με διάφορα χαριτωμένα.Αγαπημένο υλικό που ο Ed χρησιμοποιεί απλόχερα και ευφάνταστα για τις κατασκευές του το ανθρώπινο δέρμα: τουμπερλέκια φτιαγμένα από τενεκέδες καλυμμένουςμε τεντωμένο δέρμα (να τραγουδούσε κιόλας;), βραχιόλια, τσάντα με χερούλι (οι κρεμαστές είναι όντως πρακτικότερες ), πουκάμισο, κολάν, ζώνη από γυναικείες θηλές, θήκες για μαχαίρια, καθίσματα απόλωρίδεςδέρματος για 4 καρέκλες(ηπλέξη της«ψάθας» δεν διευκρινίζεται ), «καπέλο»επιτραπέζιουφωτιστικού, καλάθιαχρήστων.

berniceskull.jpg

edgein7.jpg

Σεέναπαλιόκουτίαπόπαπούτσιαβρέθηκαν9αιδοίαδιατηρημένασεαλάτι -τηςμητέραςτουτοείχε βάψειασημί.

Βρήκανεπίσηςκαι2 κνήμες, 4μύτες, 9 «νεκρικέςμάσκες »απόκαλοδιατηρημένο γδαρμέναγυναικείαπρόσωπα, 10 γυναικείακεφάλιαμετακρανίαπριονισμέναστούψοςτωνφρυδιών, ένανικανόαριθμό συρρικνωμένωνκεφαλών,δύο κρανία να στολίζουντοκεφαλάριτουκρεβατιούτου,έναφρέσκοζευγάριχειλιώννακρέμεταιαπόσπάγγο,τηνκαρδιάτηςBerniceWordenσ’ένατηγάνιπάνωστηνκουζίνακαιτοψυγείοφίσκααπό ανθρώπιναμέλη.

athomme4.jpg

athome5.jpg

Βρήκανκαιτο καμάρι του Εddie, τηνγυναικεία«στολή»του,μιάολόσωμηφόρμαμε σχετικήμάσκα , γιλέκο μεστήθοςκαιζώνημεγυναικείαγεννητικάόργανα,όλααπόγυναικείοδέρμα…

Ε!Και ;

Την επόμενη μέρα, 17 Νοεμβρίου 1957,ενώ η αστυνομία αρχίζει εξονυχιστική έρευνα στο κτήμα, ο Eddie,μεταφέρεταιστηνφυλακή της Wautomaόπου αρχίζειη ανάκρισήτου.

geinarrest.gif

Αρνείταιταπάντα για κανά δυό μέρες και ύστερα αρχίζει να αφηγείται πώς σκότωσε τηνκυρίαWorden και πώς απέκτησε τα ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν σπίτι του. Θυμάται πώς φόρτωσε την Worden στο φορτηγό της, τα λεφτά που πήρε από το ταμείο και την διαδρομή ως το σπίτι του.

Ισχυρίζεταικατάσταση ζάλης λίγο πριν και κατά την διάρκεια του φόνου και δεν θυμάται πως την πυροβόλησε στο κεφάλι. Επιμένει ότι δεν έχει σκοτώσει άλλον άνθρωπο κι ότι τα υπόλοιπα πτώματα είναι από εκσκαφές τάφων. Ωστόσο, μετά από μέρες εντατικής ανάκρισης,ομολογεί και τον φόνο της MaryHogan. Ξαναματα-ισχυρίζεται κατάσταση ζάλης λίγο πριν και κατά την διάρκεια του φόνου και θυμάται μόνο ότι την πυροβόλησε κατά λάθος.

Μιλά αβίαστα,απλά και πολλές φορές χαρωπά, ιδιαίτεραγια τις εκδρομές του στο νεκροταφείο. Δεν φαίνεται να συνειδητοποιείτην φύση των πράξεών του ούτε ναμετανιώνει γιααυτές.

ΔημοσιογράφοιαπόόλοτονκόσμοκατακλύζουντοPlainfieldκαι οικάτοικοίτουδείχουννααπολαμβάνουντηνδημοσιότητα.ΌλοιέχουνναδιηγηθούνμιαιστορίαγιατονEd καιμιλούνγιατοπερίεργοχιούμορ του , τοπόσο καλός καιπράοςείναι. Μα κανείςδενδείχνεινασυνηδειτοποιείπωςο καλόςκαιπράοςEdσύλλησετάφουςκαιπτώματα αγαπημένωνπροσώπων….

ed_gein_320x240.jpg

Κάνε ότι κάνω

Οιανασκαφές στο αγρόκτημα φανερώνουν πτώματατουλάχιστον δέκα γυναικών. Ο Ed ορκίζεται ότι τα 8 προέρχονται από τάφους της περιοχής.

Ο μόνος τρόπος για να το εξακριβώσει η αστυνομία, είναι να ελεγχθούν οι τάφοι. Αρχίζουν αντιδράσεις, αντιπαραθέσεις και συζητήσεις . Τελικά δίνεται άδεια, ανοίγουν οι τάφοι και βρίσκονται ακριβώς όπως τους περιγράφει ο Gein – πουαυτήντηνφορά δενέχεικενά μνήμης και ζαλάδες.Θυμάται με ακρίβεια, από ποιό φέρετρο λείπει το πτώμα, από ποιό πτώμα λείπει συγκεκριμένο κομμάτι καιποιό πτώμα ξανάθαψε αφού κομμάτιασε…

1geia.jpg

Στις 29 Νοεμβρίου, η έρευναστο κτήμαφανερώνει άλλο ένα πτώμα. Η αστυνομίαπιστεύει πως βρήκε έναν από τους χαμένους κυνηγούς, αλλά αποδεικνύεται πως πρόκειται για τα απομεινάρια μιας μεγαλόσωμης ηλικιωμένης γυναίκας, ένα ακόμη ενθύμιο από τις βόλτες του Eddie.

Ελλείψει αποδεικτικών στοιχείων,οι μόνοι φόνοι για τους οποίους μπορεί να κατηγορηθεί ο ΕddieGein, είναι αυτοί της BerniceWorden και της MaryHogan.

Μου θυμίζεις την μάνα μου

Ο Geinκλείνεταιγιαέναν μήνα στοCentralState Ηospital, νοσοκομείο γιατουςψυχοπαθείςεγκληματίες καιτονπλακώνουνστα ψυχολογικάτεστ καιτιςανακρίσεις . Οιψυχίατροιξετρελαίνονται μαζί του : νεκροφιλία, καννιβαλισμός (αγάπα τον πλησίον σου ως σφαχτόν), φετιχισμός, παρενδυσία (τραβεστιτισμόςελλινιστί )καιάλλαπολλάσε ένα πακέτο!

Η περίπτωσή του Eddie, αποδώθηκε στην αρρωστημένη σχέση με την μητέρα του και τον τρόποανατροφής του.

Αγαπούσεκαιμισούσετην μητέρα τουκαι γι΄αυτό αναζητούσε μεγαλύτερεςσεηλικίαγυναίκες. (Θυμάστε; Η BerniceWorden ήταν φτυστή η μαμά του).

Τα συναισθήματά του για το γυναικείο φύλο ήσαν αντικρουόμενα. Η φυσικήσεξουαλική έλξηπου ένιωθε συγκρουόταν με τιςαφύσικεςδιδαχές της μητέρας του. Κι όλη αυτή η εσωτερική πάλη εξελίχθηκε σε μιά πρώτηςτάξεως ψύχωση.

Ο ίδιος πάντως, ποτέ δεν ομολόγησε νεκροφιλία και καννιβαλισμό παρά μόνο σύλλησητάφων . Α ναί, και κανά δυό φόνους.

Ψυχολόγοι και ψυχίατροικαταλήγουν : Ο EddieGeinείναισχιζοφρενής και σεξουαλικάψυχοπαθής.

Γύρω στα Χριστούγεννα του 1957, ο Eddie, κρίνεταιπαράφρων και διανοητικά ανίκανος προς δίκη. Διατάσσεται ο ισόβιος εγκλεισμός του στο WaupanStateHospital. Η αγροικία κι όλα του τα υπάρχοντα βγαίνουν στον πλειστηριασμό.

001b.jpg

Όμορφος κόσμος, ηθικός, ….

Οικάτοικοιτου Plainfield «τα βλέπουν όλα ». Από την μιά ο Εd γλυτώνει την δίκη για τον θάνατο της αγαπητής BerniceWorden κι από την άλλη η πόληγεμίζει χιλιάδες περίεργους που έρχονται να δουν από κοντά την «φάρμα του τρόμου».

Η εταιρεία που έχει αναλάβει τον πλειστηριασμό, ανακοινώνειείσοδο 50 σέντςγια μιάματιάστο σπίτι του Ed, όμωςοιέντονες αντιδράσειςτων κατοίκωνχαλάνε το σχέδιο.

Κακόγουστα ανέκδοτα αρχίζουν να κυκλοφορούνκαι οι Plainfieldιώτες ανησυχούν για την φήμη της πόλης τους.

Ώσπου το πρωϊ της 20ηςΜαρτίου του 1958, το σπίτι του Gein πιάνει φωτιά.Η αστυνομίαμιλάει για εμπρησμό,αλλά παρά τις έρευνες ποτέ δεν βρέθηκε o ένοχος.

Ο Εd αντέδρασεστα νέα της καταστροφής λέγοντας μόνο «Καλύτερα ».

Τα περισσότεραπράγματά καταστράφηκαν, όμωςγλύτωσαν αρκετά τα οποία τελικά δημοπρατήθηκαν, όπωςο γεωργικός εξοπλισμόςκαι το αυτοκίνητό του.

Το Fordτου 1949με το οποίο συνήθιζενα μεταφέρειτα πτώματα, πουλήθηκε για 760 δολλάριακι ο νέος ιδιοκτήτης το παρουσίαζε στα πανηγύρια χρεώνοντας 25 σέντςτο κοίταγμα…

ed.jpg

Τί είχες Eddie ; Τί είχα πάντα !

Μετά δέκα χρόνια εγκλεισμού του στο ψυχιατρικό ίδρυμα., στις22 Ιανουαρίου 1968, το δικαστήριο επανεξετάζει την υπόθεση καιαποφασίζειότι ο Edέχειανακάμψει και είναι ικανός να δικαστεί.

Η δίκη αρχίζει στις 7 Νοεμβρίου 1968 και 7 ήσαν οι μάρτυρεςπου κατέθεσαν (7 και οι νάνοι της Χιονάτης, άσχετο). Ταστοιχείαήσαν ε-νο-χο-ποι-η-τι-κό-τα-τακαιτο δικαστήριο χρειάστηκε μόνομιάεβδομάδαγια να κυρήξει τον EddieGeinένοχο για φόνο πρώτουβαθμού.

Στην συνέχεια, επειδή ο Eddieείχετο ακαταλόγιστοτηνεποχή των φόνων, ανακυρήχθηκε αθώος λόγω παραφροσύνης ….

Και τον ξανακλείνουνστο ψυχιατρικόίδρυμα.

Ο πιό καλός ο ασθενής

Κι ενώ οι οικογένειές των θυμάτων χτυπιόντουσαν για την αδικία, ο Eddieζούσεευτυχισμένος στο ίδρυμα.

Ήταν φιλικός με τους άλλους τροφίμους,διάβαζε πολύ, έτρωγε πολύ, χαιρόταν τις συζητήσεις με τους ψυχιάτρους και διασκέδαζε με χειροτεχνήματα στα πλαίσια της εργασιοθεραπείας, κερδίζονταςτο χαρτζηλίκι του.Μάλιστα του επετράπη να αγοράσει με αυτά τα χρήματαένανφτηνό δέκτη, όταν ανέπτυξεενδιαφέρον γιατον ραδιοερασιτεχνισμό .

gein-older.jpg

Ο Gein αποδείχθηκε γλυκός κι ευγενής τρόφιμος του ψυχιατρείου, που ποτέμα ποτέδεν χρειάσθηκενατου χορηγηθούν ηρεμιστικά. Έδειχνε φυσιολογικός, εκτός από κάποιες λεπτομέρειες, όπως ο έντονοςτρόποςπουκοιτούσεώρες ώρες το γυναικείο προσωπικό (προφανώς έπαιρνενοερά μέτρα γιααμπαζούρ…).

Ο επιτηρητής του, έλεγεστους δημοσιογράφους ότι « αν ήσαν όλοι σαν αυτόν δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα ».

Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος

Τελικά, ο Eddie, πεθαίνει σε ηλικία 78 ετών, στις26 Ιουλίου 1984 ύστερααπό μακρόχρονημάχη με τον καρκίνο.

Θάφτηκεστον οικογενειακόταφό των Gein, στονεκροταφείο του Plainfield, εκείπου σύχναζε παλιότερα……

ed3.jpg

Επιμύθιον

Αν το καλοσκεφθείτε, ο EddieGein, απέκτησετηναποτρόπαιαφήμη του όχιγια τους δύο φόνουςπου – βεβαιωμένα – διέπραξε αλλάγιαταόσαβρέθηκανστοσπίτι του.

Τελικά, οι μητέρες μαςέχουν δίκιο : « Κράτατοσπίτι σουτακτοποιημένο. Ποτέ δεν ξέρειςπότε και ποιός θα σε επισκεφθεί ».

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

1. Ταινίες

Στη ζωή και το «έργο» του EddieGein, βασίστηκαν πολλές ταινίες.Οι κυριότερες εξ αυτών είναι (με χρονολογική σειρά):

Psycho», 1960, του AlfredHitchcock.Πρωταγωνιστούν Anthony Perkins, Janet Leigh, Vera Miles, Martin Balsam.

psycho-poster.jpg

Derranged», 1974, των Jeff Gillen και Alan Ormsby.Πρωταγωνιστούν Roberts Blossom, Cosette Lee, Leslie Carlson.

deranged.jpg

The Texas Chainsaw Massacre», 1974, του Tobe Hooper.Πρωταγωνιστούν Gunnar Hansen, Marilyn Burns, Allen Danziger.

the-texas-chainsaw-massacre-posters.jpg

«The Silence Of The Lambs», 1991, του Jonathan Demme.Πρωταγωνιστούν Jodie Foster, Anthony Hopkins, Scott Glenn, Ted Levine.

the_silence.jpg

«Ed Gein – The Butcher Of Plainfield», 2007 (γυρισμένη σε DVD), του Michael Feifer.Πρωταγωνιστούν Kane Hodder, Timothy Oman, Amy Lyndon.

66de25i.jpg

2. Βιβλία

geinbooks.jpg

3. Μουσική

Υπάρχουν δύο συγκροτήματα που φέρουν το όνομα του EddieGein.Ανήκουν στο χώρο της horrorsurfκαι της grindcoreσκηνής. Είναι αντίστοιχα:

GeinAndTheGraveRobbers», που σχηματίστηκαν το 1998

edgeinandthegraverobbers.jpg

EddieGein», που σχηματίστηκαν το 2000.

grindcoreedgeingroup.jpg

4. Δημοπρασίες

Στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή δημοπραττούνται διάφορα αντικείμενα που ανήκαν στον EddieGein, ή αποτελούσαν μέρος της αγροικίας του, όπως:

-αυτόγραφα

geinsign.jpg

-τμήματα από τα θεμέλια του σπιτιού

foundationfein.jpg

-διάφορα εργαλεία της φάρμας

geinhatchet.jpg

geintool1.jpg

geintool2.jpg

geintool3.jpg

5. Διάφορες φωτογραφίες

-Η ιδιοκτησία του EddieGein, όπως είναι σήμερα.Στο χώρο που βρίσκονται τα δυο πεύκα στεκόταν το σπίτι του Eddie.

geinpropertytoday1.jpg

geinpropertytoday2.jpg

-Η ταφόπλακα του Eddie, όσο βρισκόταν στη θέση της.Στην δεύτερη φωτό εικονίζονται και οι ταφόπλακες των άλλων τριών μελών της οικογένειας (George, Augustaκαι Henry), με την ταφόπλακα του Eddieνα λείπει, προφανώς κλεμμένη από κάποιον συλλέκτη murderabilia!

geinheadstone.jpg

the-origin-of-leatherface-20061002073248714-000.jpg

36 σκέψεις σχετικά με το “Ο φρικαλέος κ. Eddie Gein II”

  1. Εξαιρετική δουλειά όπως πάντα.

    Προσωπική Σημείωση: Πρέπει να θυμάμαι να μη διαβάζω τέτοια πράγματα πριν πάω για ύπνο.

  2. Παιδία χίλια μπράβο γιά το υπέροχο μπλόγκ.Τρομερή δουλειά!!
    Το έχω πάρει πρέφα μια εβδομάδα και δηλώνω φαν….
    Το «ZODIAC» σας επηρέασε να το δημιουργήσετε;

  3. λοιπόν, όσο άνετα διαβάζω αυτό και όλα τα ανάλογα site και όσο ήρεμα κοιτάω τις φωτογραφίες χωρίς να φρίττω, τόσο δεν μπορώ να δώ splatter… περίεργο, ε;

  4. Ουφ! Ευτυχώς που επέλεξα να μην το διαβάσω το βράδυ! Και θα επαναλάβω το σχόλιο της Αλεπούς-νομίζω- στο Νο Ι, οι τίτλοι της Ψεύτρας όλαα τα λεφτά! 😀

    Άψογη δουλειά! 😉

  5. Καταπληκτικο blog! Έχω μείνει με το στόμα ανοικτό! Περιμένουμε τις συνέχειες με αγωνία…

  6. οι Plainfieldιώτες…Χαχαχα! Μπράβο Ψεύτρα! Πολύ καλό και όπως λένε και τα κορίτσια από πάνω, οι τίτλοι και τα σχόλια είναι όλα τα λεφτά! Καλά ο τύπος ήταν εντελώς «γειά σου» by the way!!! Καλημέρα!

  7. @ QueenElisabeth : Kai giati na kimaste megaliotati; O Freddie karadoki…

    @ G-fas : Xmmmmm… den prosehes tin ora tis paradosis.aurio me ton kidemona sou 🙂

    @ o kalos lukos : giati den arxizete me kati light opos ta zombies den ine hortofaga ? kai na vlepete tin esiodoksi. Den tha mazepsete ESIS ta emata meta…

    @ renata : se vrisko prokatilimeni ke m’aresi :*

    @ gotcharg : ilikrina den itan stis prothesis mas na se paramorfosoume ki elpizoume na epanelthi sintoma to stoma sou. Oso gia tis sinexies…pistepseme, to idio agonio ki ego 🙂

    @ goudaki : Kalimera omorfi 🙂 ayta na diavazis ke na prosehis me pion vgenis ….

    @ Composition Doll : ksero, ksero….. den pauo na se ekpliso…

    @ all of you : W! eygenikes psihes pou areskeste na diavazete frikaleotites, sighoreste me gia ta apsoga greeklish alla mono auta mou vriskonte pros oras.

  8. @Mεγαλειοτάτη, εγώ τι να πω; Δεν φτάνουν όλα αυτά, μου τηλεφωνεί και η Ψεύτρα μαύρα μεσάνυχτα για να με καληνυχτίσει!

    @G-fos, ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Το blog δημιουργήθηκε πολύ πριν την ταινία ZODIAC, ακόμα και το σχετικό κείμενο γράφτηκε πριν από αυτή. Όσοι αναγνώστες μας είδαν την ταινία μας είπαν ότι ήταν ταίριαζε απόλυτα με αυτά που είχαμε γράψει. Κι αυτό γιατί τόσο η δική μας η έρευνα, όσο και η ταινία βασίστηκαν στις ίδιες πηγές.

    @Καλέ Λύκε, δεν το βρίσκω περίεργο αυτό. Η ταινία έχει ήχους, υποβλητική μουσική, κινούμενες εικόνες. Είναι λογικό να τη βρίσκει κάποιος πιο «φοβιστική» από ένα άρθρο, έστω και εικονογραφημένο.

    @Ρενάτα, ναι. Αν δεν έκανε και ένα εξάμηνο να το γράψει…

    @Gotchagr, καλωσόρισες στην παρέα μας! 🙂

    @Goudaki, μην την ενθαρρύνεις κι εσύ!

    @Ψεύτρα, είμαι στην Επίδαυρο. Με δεδομένο το ότι απάντησες σε σχόλια αναγνωστών, πάω μια βόλτα στο χωριό να δω πόσοι φούρνοι γκρέμισαν!!!

  9. Το 2ο βίντεο δεν παιζει δυστυχώς
    Πολύ ενημερωτικό ποστ!!!
    Θα το σκεφτώ για την μελλοντική συλλογή από κούπες που θα κάνω! 😛

  10. Άααααααρργκκκκκκκκκ!
    Στα σίγουρα ο χαρακτήρας του Χάνιμπαλ Λεκτερ βασίστηκε εξ ολοκλήρου σε αυτόν εδώ τον τύπο….

    ΥΓ Ψευτρούκα, γράφε πιο συχνά παιδί μου!

  11. οκ, το ξέρω ότι δεν είναι πολύ επαγγελματικό, αλλά τα κείμενα της ψεύτρας μου αρέσουν επειδή εκεί που αρχίζεις να φοβάσαι, κάνει ένα σχόλιο σε παρένθεση και χαλαρώνεις…

    αλλά και πάλι, νομίζω πως θα δυσκολευτώ να ξαναδιαβάσω τέτοιο πράμα…

  12. Αυτό είναι που λένε:»κεντάς σήμερα»!
    Παντως ο κος φρίκη ήταν κατα την γνώμη μου απο τους χειρότερους!Μπράβο στην pseftra για την ωραία δουλειά και τα καταπληκτικά σχόλια!

  13. χεχεχεχεχε… λοιπόν, πήγαμε να δούμε «τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα» όταν ήμουν 15… το καλοκαιρινό σινεμά δεν έλαβε την κόπια και έβαλε την «έβδομη πύλη της κολάσεως»… έπεσε πολύ αναγούλα… δυστυχώς, την κοπάνησαν όλοι και έμεινα να μαζέψω τα αίματα…

    πάω να δώ το hellraiser…

  14. «προφανώς έπαιρνε νοερά μέτρα για αμπαζούρ….»
    Η απόλυτη απογείωση
    Καλή σας μέρα

  15. @ Manos S : elpizo na «pianoun» ta heria sou …kali arxi 🙂

    @ anlu : o Lecter ine poli rafinatos. Ston Gein vasistike o maniakos pou kalite na piasi o Lecter voithontas to FBI, autos poy epiane hontroules ke tis egderne gia na kani zaketes ( ego giati les arhisa dieta?e?):P

    @ KpomkaR i marina i ayti me a trela papoutsia ke ton logiko grigori i den xero pos alios na to grapso auto to nick : prama???!!! to ponima mou prama????!!!!

    @ tassoula : ts ts ts… apo tous xiroterous? ma toy empisteuontan ta pedia tous gia babysitting …..

    @ o kalos likos : nomizo iste zavoliaris agapite like. antehete na dite to hellraiser ke paraponieste gia tin 7h pili? i gnomi sas gia to hostel?

    @ nerina : ke diki sas kalimera .Pos to lei o laos? mathe texni ke astine ….>:)

    @ Composition Doll : E? e? lipon?

  16. Το πιο παρανοϊκό απ’όλα είναι, ότι ο κόσμος ήθελε ένα κομμάτι από τον Eddie τότε και θέλει ακόμα και σήμερα…

  17. Εξαιρετικό κι αυτό το κείμενο, πλούσιο σε πληροφορίες και υφολογικά όπως πρέπει: φρίκη, φρίκη, χιούμορ, φρίκη, φρίκη, χιούμορ κτλ. Να προσθέσω μόνο την πληροφορία για ένα sequel του Texas Chainsaw Massacre, όπου ο ρόλος που αναφέρεται στον Eddie είναι μια σαλταρισμένη χοντρή τραβεστί, με μάσκα από ανθρώπινο δέρμα. Παίζουν οι Ζελβέγκερ και ΜακΚόναχι πριν γίνουν διάσημοι.
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Return_of_the_Texas_Chainsaw_Massacre

  18. @Manos, σας βρήκα άλλο!

    @Άμμος, ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σας!!! 🙂

    @Pseftra, έπρεπε να μου το πεις ότι ήθελες να μας γράψουν οι εφημερίδες για να απαντάς στον κόσμο, θα το είχα φροντίσει νωρίτερα! 😛

  19. Δηλαδή… Δεν ξέρω… Έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Τέτοια φρικαλεότητα δεν έχω ξαναματα-απαντήσει για κάποια άλλη περίπτωση! Τι κι αν το ‘φασόν’ ήταν από νεκρές γυναίκες; Και τη γλύτωσε φτηνά ο τύπος, απ’ την ηλεκτρική καρέκλα! Και για πρώτη φορά που οι εικόνες μου προκάλεσαν ανακάτεμα στο στομάχι!

    Ψεύτρα δεν το συζητώ! Και πάλι… «έγραψες»! 😉
    Ποια περίπτωση περιλαμβάνει το μενού του ερχόμενου Σαββάτου;

  20. Απίστευτο. Παρανοϊκό. Ελπίζω να μη κυκλοφορούν και άλλοι τέτοιοι τύποι, αν και αισθάνομαι πως αυτή η παραφροσύνη – ίσως ευφυΐα – να είχε εκφραστεί διαφορετικά υπό άλλες συνθήκες ανατροφής και βιωμάτων.

  21. Απίστευτο..ψυχάκιας ο άνθρωπος..παρανοικός

    Υ.Γ.Πολύ ενδιαφέρον μπλόγκ..σήμερα το ανακάλυψα και προστέθηκε ήδη στο blogroll μου..συγχαρητήρια..

  22. @ ammos : sagapo!

    @ sadrina : kalou-kakou prin diavazis to blog perne mia dramamini:)

    @ lonilem :……nobel iatrikis as poume?

    @ birginia : kalos mas vrikes 🙂

    @ Composition Doll : ides i sigiries? as min imoun edo pou ime na kano oti kano ke tha imoun pali o palios kakos eautos mou 🙂

  23. Ήθελα να τσιμπήσω κάτι για μεσημέρι, αλλά τώρα άστο καλύτερα!
    Επιμένω ότι οι τίτλοι και τα σχόλια εντός του κειμένου είναι όλα τα λεφτά 🙂
    Φιλιά και να περνάς καλά εκεί που είσαι 🙂

  24. @ Nomizw : ke kata protimisi to kranio tou e?
    xexexexe <—sataniko gelio

    @ alepou : neos tropos dietas…hmmmm…..

  25. Ενδιαφέρον blog, ικανοποιεί την αρρωστημένη πλευρά του εαυτού μας. Όλους μας συνταράσσουν τα εγκλήματα, αλλά το ουσιαστικό είναι να διερευνήσουμε ποιες ψυχώσεις, ποιες νοσηρές φύσεις, ποιες συνθήκες οδήγησαν σ’αυτά. Μακάρι να μην τα ξαναδούμε κι’η κοινωνία μας να βασιστεί στο καλό, στην προσφορά και στην αγάπη…

  26. anatrixiastiko pantos se sigrisi me allous tin glitwse ftina!
    a! oi alloi exafanismenoi (kinigoi paidiaaaa) den brethikan;

  27. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ EDDIE.
    KAT AΡXHN ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ TO EIXE H MANNA.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΜΙΑΣΜΑ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΌ EDDIE, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΒΑΤΟΣ. ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΠΑΛΕΥΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ. ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΑΝΟΤΑΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ, ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο EDDIE ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΞΕΣΑΛΛΩΣΕ. ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ , ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ EDDIE ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ, Η ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ, Η ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ, Η ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΨΥΧΙΣΜΟΥ ΤΟΥ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ , ΕΔΕΙΞΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΕΓΚΑΙΡΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΝΕΘΑΡΡΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ , ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ. ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ
    ΑΥΤΑ
    ΧΡΥΣΗΙΣ-ΧΡΥΣΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ

  28. να αναφέρω απλά και το τραγούδι των slayer «dead skin mask» που αναφέρεται στο gein.μάλιστα στο live «decade og aggresion» πριν ξεκινήσει το τραγούδι λέει o τραγουδιστής:»gooD to tell you a little story about a man name ED!,who used to sleep and dance wtih DEAD.DEAD SKIN MASK.καφρίλα αλλά γαμάτο τραγουδι.

  29. anatrixiastiki istoria, alla gelasa me to xioumor tis pseftras! iparxoun polloi trelloi telika!

  30. Δεν επρεπε να το διαβασω στις 4 το χαραμα…
    Ενδιαφερουσα ιστορια και πολυ «εκπαιδευτικη»..

  31. Τέλειο και τρομακτικό άρθρο,σίγουρα όχι τόσο τρομακτικό όσο ο ίδιος ο Eddie!!!Αλλά γιατί οι περισσότερες λέξεις είναι κολλημένες μεταξύ τους;;;

  32. Καλημέρα Αγγελική!!! Το πρόβλημα προέκυψε όταν έγινε αλλαγή του template στο blog. Δεν έχω βρει τον χρόνο να μπω και να το διορθώσω…

Σχολιάστε