Αδελφός, εραστής, δολοφόνος…

του Γιάννη Ράγκου

«Αν σώσεις τη ζωή ενός ανθρώπου, είσαι υπεύθυνος γι αυτόν»

Κινέζικη παροιμία

Το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας, που αποκαλύφθηκε σε απομονωμένη περιοχή της Αγίας Παρασκευής Αττικής τον Φεβρουάριο του 1983, ήταν το δραματικό αποτέλεσμα μιας αδιέξοδης ερωτικής σχέσης. Κι αν αυτό είναι σύνηθες στα εγκληματολογικά χρονικά, μια «λεπτομέρεια» της υπόθεσης την καθιστά αληθινά ιδιαίτερη: ο δράστης και το θύμα ήταν αδέλφια…

Το απόγευμα της 11ης Φεβρουαρίου 1983, ο οικοδόμος Κ. Γιαμαρέλος είδε τυχαία από το αυτοκίνητό του, το πτώμα μιας νέας γυναίκας που βρισκόταν δίπλα στο χωματόδρομο ο οποίος οδηγεί από την Καισαριανή στα Γλυκά Νερά Παιανίας, στην περιοχή κοντά στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής Αττικής. Έντρομος από το θέαμα που αντίκρισε, ειδοποίησε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Η νεκρή βρισκόταν σε κατάσταση ακαμψίας, κάτι που σήμαινε ότι ο θάνατος είχε επέλθει πριν από 10-24 ώρες, ενώ ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα αποφάνθηκε ότι «την στραγγάλισαν με το καλσόν και τη ζώνη της, που υπάρχουν ακόμα στον λαιμό της και της συνέτριψαν ύστερα το κεφάλι με πέτρα για να βεβαιωθούν απόλυτα για το θάνατό της. Πρόκειται για ένα έγκλημα, που έγινε με ιδιαίτερη σκληρότητα!»

Η γυναίκα βρέθηκε ανάσκελα, με το παντελόνι κατεβασμένο ως τα γόνατα, το εσώρουχό της κομματιασμένο και την μπλούζα της ανασηκωμένη ως το στήθος. Οι αστυνομικοί υπέθεσαν πως είχαν να αντιμετωπίσουν ένα σεξουαλικό έγκλημα, αλλά τα ευρήματα της νεκροψίας το απέκλεισαν. Το ρολόι του θύματος ήταν σπασμένο και σταματημένο στις 4 παρά 6 λεπτά. Με βάση την αυτοψία και τα στοιχεία που εντοπίσθηκαν στην περιοχή, οι αστυνομικοί προσανατολίστηκαν στην εκδοχή πως, πιθανότατα, ο δράστης της δολοφονίας ήταν γνωστός του θύματος.

Αμέσως μετά, οι διωκτικές αρχές αναζήτησαν την ταυτότητα της γυναίκας, αντιπαραβάλλοντας τα αποτυπώματά της με αυτά σεσημασμένων γυναικών ή των δηλωμένων εκδιδομένων γυναικών, χωρίς αποτέλεσμα. Τελικώς, μερικές ημέρες αργότερα εξακριβώθηκε πως επρόκειτο για την 18χρονη Έλενα Μαρίνου (ή Χαραλαμποπούλου), από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας, κάτοικο Ζωγράφου Αττικής. Στις 18 Φεβρουαρίου, μετά από συντονισμένες έρευνες, εντοπίστηκε και συνελήφθηκε ο δράστης. Ήταν ο 29χρονος Γιάννης Τσούτσικος, που το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στην Λαχαναγορά Αθηνών. Ο Γ. Τσούτσικος ομολόγησε ότι στραγγάλισε την Ελ. Μαρίνου για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Ο Γ. Τσούτσικος και η Ελ. Μαρίνου διατηρούσαν, για μεγάλο χρονικό διάστημα, ερωτικό δεσμό, αλλά στην πραγματικότητα η σχέση τους ήταν ακόμα στενότερη: ήταν ετεροθαλή αδέλφια!

Της έσωσε τη ζωή!

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 1968, το τότε δικτατορικό καθεστώς διοργάνωσε «δημοψήφισμα» για την έγκριση νέου Συντάγματος της Ελλάδας, που εγκρίθηκε με το συντριπτικό ποσοστό… 93,59%. Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων, ο «πρωθυπουργός» Γ. Παπαδόπουλος διακήρυξε ότι τα θεωρεί ως «δικαίωσιν της επαναστάσεως της 21ης Απριλίου».

afissa

Προπαγανδιστικές αφίσες του δικτατορικού καθεστώτος

για το δημοψήφισμα της 29ης Σεπτεμβρίου 1968

Το απόγευμα της Δευτέρας, δύο αμαξοστοιχίες, που μετέφεραν ψηφοφόρους από την Πελοπόννησο προς την Αθήνα και τον Πειραιά, συγκρούσθηκαν σφοδρά στον σιδηροδρομικό σταθμό Δερβενίου Κορινθίας, με αποτέλεσμα το θάνατο 34 επιβατών και τον τραυματισμό άλλων 125. Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν η κοινή μητέρα του Γ. Τσούτσικου και της Έλ. Μαρίνου, καθώς επίσης και ο πατέρας της Έλενας, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος. Ο 14χρονος τότε Γ. Τσούτσικος, μόλις αντιλήφθηκε ότι το δεύτερο τραίνο πλησίαζε, άρπαξε την 3χρονη αδελφή και μαζί πρόλαβαν να πηδήξουν από το βαγόνι, γλιτώνοντας με ελαφρά τραύματα.

Τις επόμενες ημέρες, μερίδα του Τύπου δημοσίευσε το περιστατικό, εξαίροντας την αυτοθυσία του μικρού Γιάννη και τονίζοντας το γεγονός πως και τα δύο παιδιά είχαν μείνει, πλέον, ορφανά. Οι πληροφορίες αυτές συγκίνησαν ένα ζευγάρι συνταξιούχων εκπαιδευτικών από την Αθήνα, οι οποίοι λίγους μήνες μετά υιοθέτησαν την Έλενα.

distihima1

distihima2Δύο φωτογραφίες από το δυστύχημα στο Δερβένι, ένα από τα

πλέον πολύνεκρα στην ιστορία των ελληνικών σιδηροδρόμων.

Ο πατέρας του Γ. Τσούτσικου είχε πεθάνει μερικά χρόνια νωρίτερα κι έτσι ο μικρός Γιάννης εγκαταστάθηκε σε συγγενικό του σπίτι, στον Πύργο Ηλείας. Αργότερα, πήγε στην Αθήνα για να εργαστεί, αλλά κλείστηκε στο αναμορφωτήριο, όταν συνελήφθη για μικροκλοπές. Βγαίνοντας, δούλεψε για ένα διάστημα ως υδραυλικός και οικοδόμος, αλλά συνελήφθη εκ νέου για κλοπές και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών.

Στο μεταξύ, η Έλενα μεγάλωνε σε ένα συντηρητικό περιβάλλον. Το 1978, οι θετοί γονείς της τής αποκάλυψαν την πραγματική ιστορία και πως δεν ήταν πραγματική κόρη τους. Το γεγονός αυτό, ανέτρεψε πλήρως τη ζωή της 13χρονης, τότε, Έλενας. Άρχισε να παρουσιάζει ψυχολογικά προβλήματα και πολλές φορές έλειπε από το σπίτι για μέρες, χωρίς να δίνει σημεία ζωής.

Εκείνη την περίοδο, συνάντησε ξανά τον αδελφό της, δέκα χρόνια μετά το τραγικό περιστατικό του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στο Δερβένι. Άρχισαν να κάνουν παρέα, αλλά ο Γ. Τσούτσικος την ερωτεύθηκε με πρωτόγνωρο πάθος. Σύντομα, η σχέση τους έγινε ερωτική, αν και γνώριζαν τη σχέση συγγενείας που τους ένωνε! Όταν οι θετοί γονείς της πληροφορήθηκαν τη σχέση της Έλενας με τον Γ. Τσούτσικο, την πίεσαν να διακόψει. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του ζεύγους, ήθελαν να παντρέψουν την Έλενα «με κάποιον επιστήμονα» και δεν ενέκριναν τη σχέση της με έναν άνθρωπο που «μπαινόβγαινε στη φυλακή». Αυτή αμφιταλαντευόταν και δεν ήταν λίγες οι φορές εκείνες που ζήτησε από τον Γιάννη να χωρίσουν. Ωστόσο, ο Γ. Τσούτσικος κατάφερνε να μεταστρέφει την απόφασή της. Όμως, στις αρχές του 1983 ο χωρισμός έδειχνε οριστικός.

Ο Γ. Τσούτσικος ήταν αδύνατο να φανταστεί τη ζωή του χωρίς αυτή. Της ζήτησε ένα τελευταίο ραντεβού «για να κουβεντιάσουν», όπως υποστήριξε αργότερα στους αστυνομικούς. Το μεσημέρι της 11ης Φεβρουαρίου συναντήθηκαν στην Ομόνοια και, με τη μοτοσικλέτα του, πήγαν στο δασικό δρόμο Παιανίας-Καισαριανής. Την παρακάλεσε επίμονα να ξανασμίξουν, αλλά εκείνη αρνιόταν πεισματικά και η κατάσταση δεν άργησε να εκτραχυνθεί. Με μια πέτρα την κτύπησε στο κεφάλι («ήμουν μεθυσμένος», θα πει αργότερα) και εν συνεχεία τη στραγγάλισε, πρώτα με το καλσόν και κατόπιν με τη μαύρη πλαστική ζώνη της. Μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 1968 της είχε χαρίσει τη ζωή. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, στις 4 παρά 6’ το μεσημέρι της 11ης Φεβρουαρίου 1983, την πήρε πίσω …

Ευχόταν τη θανατική ποινή

Μετά τη σύλληψή του, ο Γ. Τσούτσικος εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω να έρθουν οι δημοσιογράφοι, η τηλεόραση … Θέλω να τους μιλήσω για αυτή τη βρώμικη κοινωνία που με οδήγησε μέχρι εδώ. Να τους μιλήσω για την αγάπη μου, την Έλενα (…). Που είσαι αγάπη μου; Σ’ αγαπώ!»

Ο αστυνομικός που ανέλαβε την υπόθεση είπε στους δημοσιογράφους, μετά τη σύλληψη του Γ. Τσούτσικου: «Προσπαθήσαμε να τον ηρεμήσουμε, αλλά δεν  ησύχαζε με τίποτα. Φώναζε συνέχεια το όνομα της μακαρίτισσας της Έλενας και έβριζε τους θετούς γονείς της, που δεν της συμπεριφέρονταν καλά. Έλεγε, μάλιστα, πως τη βασάνιζαν ενώ αυτόν τον έλεγαν τεμπέλη, αλήτη και ανεπρόκοπο. Ύστερα από αυτή την κρίση άλλαξε γνώμη και δεν ήθελε να δει κανέναν. Κι ο εισαγγελέας που ήρθε δεν μπόρεσε στην αρχή να του πάρει ομολογία. Αργότερα, όμως, ομολόγησε ότι αυτός τη στραγγάλισε για να μην τη χάσει».

Στις 21 Φεβρουαρίου, προσήχθη ενώπιον του εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες. Ο Γ. Τσούτσικος βρισκόταν σε παραλήρημα και στους αστυνομικούς που τον συνόδευαν φώναζε: «Συγχωρήστε με … Συγχωρήστε με … Δεν ήξερα τι έκανα. Θέλω να πεθάνω».

Ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση «ιδιαζόντως απεχθή», που έγινε από δράστη ιδιαίτερα επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και από ταπεινά ελατήρια, όπως επίσης και για αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση. Όταν του επισήμανε ότι οι κατηγορίες αυτές επισύρουν ακόμα και την ποινή του θανάτου, ο Γ. Τσούτσικος, με σβησμένη φωνή, μουρμούρισε: «Μακάρι!…», ενώ σύμφωνα με κάποιες (ανεξακρίβωτες) πληροφορίες, ευχόταν να του επιβληθεί η θανατική ποινή για «να πάει μια ώρα αρχύτερα κοντά στην Έλενα».

tsutsikos

Φωτοτυπία φωτογραφίας του Γ. Τσούτσικου,

κατά τη διάρκεια της δίκης του στο Εφετείο.

Τελικώς, καταδικάστηκε πρωτοδίκως στην ποινή των ισοβίων δεσμών, αλλά το Δεκέμβριο του 1990, κατά τη διάρκεια της δίκης του στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, η ποινή του μειώθηκε σε κάθειρξη 21 ετών. Το δικαστήριο του είχε αναγνωρίσει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας…

Η υπόθεση μεταφέρθηκε και στην σειρά δραματοποιημένων εκπομπών «Ανατομία ενός εγκλήματος» (του τηλεοπτικού σταθμού «Αντένα») στο επεισόδιο με τίτλο «Σχέσεις αίματος», την τηλεοπτική περίοδο 1991-1992.

ΠΗΓΕΣ

– Αρχείο εφημερίδων «Εμπρός», «Έθνος» και «Ελευθεροτυπία»

– Ιστορικό Λεύκωμα εφημερίδας «Η Καθημερινή» -1968.

18 σκέψεις σχετικά με το “Αδελφός, εραστής, δολοφόνος…”

  1. καλησπερα!οπως παντα εξιταρεις τα βραδια μας..!!
    πολυ ενδιαφερουσα ιστορια.
    μαθαμε τελικα τι απεγινε ο δραστης?
    ειναι ακομα φυλακη,απολφυλακιστηκε ή αυτοκτονησε?

  2. Και μενα η απορία μου είναι το τι απέγινε…
    Κατά τ άλλα: Αρρρρώστια!

  3. ΜΠΡΆΒΟ ΓΙΑΝΝΗ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΜΕΝΑ

  4. Όχι, ο Τσούτσικος έχει ήδη αποφυλακιστεί, από το 2005. Η ποινή των 21 χρόνων μετρά από το 1984, οπότε έγινε η δίκη του σε πρώτο βαθμό. Μπρρρ…

  5. @Historian, ανέκαθεν ήμουν φρικτή με τα μαθηματικά! 😛
    Ευχαριστούμε πολύ και καλωσορίσατε! 🙂

  6. Τραγικη ιστορια….Το νοσηρο ειναι οτι ηταν ερωτευμενος μαζι της

  7. Δυστυχώς ο έρωτας δεν είναι ποτέ επιλογή μας. Δεν επιλέγουμε ούτε ποιόν θα ερωτευθούμε ούτε ποιός θα μας ερωτευτεί. Ο έρωτας δρα αυτοβούλως. Είναι συγκλονιστικό και μόνο να σκέπτεσαι πως γνώριζαν το ότι ήταν αδέρφια και παρόλα αυτά ερωτεύτηκαν. Η λογική και η ηθική μου βλέπει στην ένωση τους ένα άρρωστο πάθος. Η «καρδιά» και το συναίσθημα μου στην ίδια ένωση, βλέπει μια αγάπη, έναν έρωτα τόσο αληθινό και δυνατό. Νομίζω ότι αυτή η σύγκρουση μέσα τους, τους έφτασε μέχρι εκεί, στο θάνατο της κοπέλας. Δύσκολο πράγμα ο «φυσιολογικός» έρωτας… ποσό μάλλον ο αιμομικτικός.

    Και μια ερώτηση: Αν οι κοινωνία παραβίαζε τους ηθικούς τις κώδικες και αποδεχόταν αυτόν τον έρωτα, θα είχε ίσως η ιστορία αυτή καλύτερο τέλος; Μια οικογένεια και παιδιά; Ή το τέλος ήταν προδιαγεγραμμένο; Ποιά θα πρέπει δηλαδή να είναι η στάση της κοινωνίας, η οπτική γωνία όλων μας, απέναντι σε τέτοιες καταστάσεις; Μήπως επιβάλλοντας άκαμπτους ηθικούς κανόνες κάνουμε τα πράγματα χειρότερα;

    Α και μια ερώτηση προς τους νομομαθείς του blog: Με ποιο σκεπτικό το κράτος έχει θεσπίσει νόμο εναντίων της αιμομιξίας; Με ποιο τρόπο η ποινικοποίηση της αιμομιξίας προλαμβάνει τέτοιες καταστάσεις και πως προστατεύει την κοινωνία; Προσωπικά βρίσκω το νόμο αυτό περιττό αν όχι και τελείως λανθασμένο.

  8. Δημητρη η ποινικοποιηση της αιμομιξιας προστατευει, κατά τον Ελληνα νομοθέτη παντα, την αγνοτητα των οικογενειακων σχεσεων, τοσο από άποψη ηθικης (καθως προκειται για μιακατασταση αποκρουστικη ηθικα) όσο και από αποψη ευγονικης (δεδομενου ότι, σε περιπτωση που προκυπτει παιδι απο μια αιμομικτικη σχεση, αυτο ειναι σχεδον παντα βαρια ελαττωματικο). Σημειωτεον δε ότι ως αιμομιξια οριζεται η συνουσια (δηλαδη η κατα φυσιν σεξουαλικη επαφη-τα υπολοιπα λεγονται ασελγεια μεταξυ συγγενων) είτε μεταξυ ανιοντων και κατιοντων απεριοριστα (γονεις με παιδια, παππουδες με εγγονια κλπ) ειτε μεταξυ αδελφων. Σε δευτερο επίπεδο, και δεδομενου ότι, τουλαχστον στην Ελλαδα, η συντριπτικη πλειοψηφια των περιπτωσεων αιμομιξιας που εχουν φτασει στα δικαστηρια ειναι παραλληλα περιπτωσεις βιασμων ανηλικων, η ποινικοποιηση της συγκεκριμενης πραξης οδηγει σε «ανεβασμα» των οριων ποινης και σε αποτελεσματικοτερη προστασια τοσο της ανηλικοτητας όσο και της γενετήσιας ελευθεριας
    Προσωπικα δεν βρισκω περιττη τη συγκεκριμενη διαταξη. Περιπτωσεις νοσηρου ερωτα σαν την ιστορια αυτη ειναι σπανιες, ισως μαλιστα να ειναι κι η μοναδικη στα ελληνικα ποινικα χρονικα. Συνηθως, όπως προανεφερα, εχουμε να κανουμε με πατεαδες που βιαζουν τα ανηλικα κοριτσια τους

  9. Αλεξάνδρα συγνώμη που δεν το διευκρίνισα αλλά το θεώρησα αυτονόητο ότι δεν αναφέρομαι σε γονείς που βιάζουν τα ανήλικα παιδιά τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις η σχετική νομοθεσία είναι κάθε άλλο παρά περιττή. Στο μυαλό μου είχα τις συναινετικές σχέσεις μεταξύ ενηλίκων συγγενών. Νομίζω ότι οι περιπτώσεις αδελφικής αιμομιξίας παρότι εξαιρετικά σπάνιες δεν είναι και ανύπαρκτες τόσο στα ελληνικά όσο και στα παγκόσμια χρονικά. Συμφωνώ ότι είναι μια αρρωστημένη κατάσταση, και λίγα λέμε, αλλά ποιο το όφελος του νόμου σε αυτές τις περιπτώσεις; Ο γενετικός εκφυλισμός των παιδιών που είναι προϊόν αιμομιξίας είναι συχνός μα όχι και βέβαιος. Από την άλλη κάθε μέρα γεννιούνται παιδιά με γενετικές ασθένειες από κανονικά ζευγάρια. Πάντως ευχαριστώ για τις πληροφορίες εκ των έσω της νομοθεσίας που μου ανέφερες.

  10. Επειδή είμαι πολύ καχύποπτη σκεφτηκα ότι η σύγκουση των τρένων παίζει να μην ήταν τυχαία..Ψηφοφόρους μετέφεραν…

  11. Τυχαίνει να γνωρίζω τον Τσούτσικο προσωπικά. Η ιστορία της ζωής του,απο τα παιδικά του χρόνια και μετά την αποφυλάκιση του, είναι όχι ένα επεισόδιο αλλά ολόκληρο σήριαλ.. Περνάει πλεόν τις μερες του μόνος, υποστηριζόμενος απο την Πρόνοια, με μεγάλο ποσοστό αναπηρίας, αναμνήσεις κ πολύ τσίπουρο.
    Δηλώνει αθώος. Και τον πιστεύω. Όπως τον πιστεύουν όσοι τον γνωρίζουν.

  12. autos logika tha vgike to 2004 an efage telika 21 xronia,,,, opws kai na xei einai arwstos!!! thn aderfh tou??? den yparxei xeirotero pragma apo thn aimomiksia se mia oikogeneia!!

  13. Αυτά που λέτε πέρι πάθους και ερωτα είναι εκτός θέματος εντελώς. Πρώτον ο Πατερας του Γιάννη πεθανε όταν ηταν μικρός και η μάνα του , παντρεύτηκε άλλον και έκανε παιδι μαζί του. Αυτό πλήγωσε τον Γιάννη στην παιδικη του ηλικία, ο οποίος πιθανότατα ζήλευε την μικρη του αδερφή άλλα ταυτόχρονα ένιωθε ενοχές για τη ζήλεια του. Η αγριότητα του εγκλήματος αποδεικνύει την έντονη υπόσεινηδητη ζήλεια. Στα 14 του , αρχίζει να ωριμάζει και τα συναισθήματα γίνονται πιο ήρεμα. Δεν ζηλεύει πια αλλά γίνεται ο μεγαλος αδερφός που προστατεύει την Μικρη αδερφη, και έτσι κερδιζει το θαυμασμό της μητερας . Σε αυτή την ευαίσθητη μετάβαση προς την ωριμότητα. Χάνει τη μάνα του με αγριο τροπο μπροστά στα ματια του. Το σοκ ηταν τόσο δυνατό που κλόνισε Πόλυ βαθιά την ψυχολογία του. Η μάνα του ηταν ο μονός άνθρωπος που είχε αλλά και ο συνδετικός κρίκος με την υπόλοιπη οικογένεια. Μένει μονός , δεν αναγνωρίζεται το οτι έσωσε την αδερφή του ενω απο την άλλη εκείνη βρίσκει μια οικογενεια που την θέλει. Αυτό ξυπνά μεσά του αισθήματα αδικίας και ζήλειας άλλα ταυτόχρονα η αδερφή του πλεον είναι ο μονός άνθρωπος που τον συνδέει με την χαμένη μάνα που τον στήριζε. Αυτη η έντονη αναγκη να ξαναβρεί τη σύνδεση με τη μάνα του που έχασε πολύ Αγριά εκφράζεται με τη μόρφη σεξουαλικοτητας προς την αδερφη. Συνυπάρχει μεσά του όμως η ζηλεια για αυτήν. Στην πραγματικότητα είναι απίστευτα τρομαγμένος και θέλει να αγκιστρωθει απο κάποιον που του θυμίζει τη χαμένη του οικογένεια. Ειναι τόσο τρομαγμένος και διαταραγμενος δεν μπορεί να ξεφυγει απο το παρελθον και γύρω απο αυτό αναπτύσσονται και οι σεξουαλικές ορμές του . δεν υπάρχει έρωτας μεσά του. Υπάρχει ο φόβος της εγκαταληψης, το άγχος , η υποβόσκουσα ζηλεια, το αίσθημα της απώλειας που τον κανει να νιώθει μετέωρος. Θέλει κάπου να πατήσει και πατάει με αυτό τον τροπο πανω στην αδερφή του .Την εκμεταλλεύεται, την παρασύρει και την οδηγει στην καταστροφή.

  14. loipon polu h dikh sou ekdoxh gia to gegonos olga tzoylozs pragmatika arista tekmiriwmenh eite isxuei eite oxi kai afto to lew giati o idios eipe oti eixan erwtikh sxesi me thn aderfi tou pantws den mporw na pistepsw oti einai eksw auth thn stigmh pou milame autos o anthrwpos kai malista diavasa se ena parapanw sxolio oti twra leei oti den ekane tipota oti einai athwos tote giati omologhse kai xtupiotan san trelos ti twra ksafnika egine kala

  15. Να ρωτησω κατι ;;; «Το παντελονι κατεβασμενο μεχρι τα γονατα… τη στραγγαλισε με το καλσον της » καλσον και παντελονι ; 11 φεβρουαρίου λεει, οκ πολλες φορες το κρυο μας κανει να φοραμε καλσον μεσα απ το παντελονι αλλα τι εκανε, της το εβγαλε και μετα της ξαναφορεσε το παντελονι ;;; και μετα σκεφτηκε τη ζωνη που ηταν πιο ευκολο απ την αρχη ; εκτος αν σκοπευε απ την αρχη να τη σκοτωσει και το ειχε μαζι του απο αλλη φορα που θα είχαν βρεθει… υπαρχουν διαφορες τετοιες λεπτομερειες και σε αλλες ιστοριες που ειναι καπως αλλοκοτες… Γενικα είναι φοβερές οι ιστορίες ομως και πολυ καλα γραμμένες, εχω ξεκινησει τυχαια την ανάγνωση και έχω κολλήσει !

Σχολιάστε