ΝΙΝΑ ΚΟΥΛΕΤΑΚΗ

Φωτογραφημένη στο Ζάππειο, από τον Κamilo Nollas

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα.

Τον Αύγουστο του 2006 δημιούργησε το “Έγκλημα και Τιμωρία” μοναδικό μέχρι σήμερα true crime blog στην ελληνική γλώσσα, για το οποίο καμαρώνει .

Για μια δεκαετία εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση.  Από το  1987 μέχρι τις αρχές του 2011, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε, εργάστηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

Έχει δυο κόρες.

Ταξιδεύει, διαβάζει και γράφει πολύ.

Ιδρυτικό μέλος και πρώτη Γραμματέας της Ε.Λ.Σ.Α.Λ. (Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας).

Τον Μάιο του 2011 κυκλοφόρησε, από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, το βιβλίο «Είσοδος κινδύνου», όπου μέλη της Ε.Λ.Σ.Α.Λ. γράφουν διηγήματα με κοινό παρονομαστή.  Συμμετέχει στον τόμο με το διήγημα «Μια ιστορία από την Ακτίνα Δ».

Τον Μάιο του 2012 κυκλοφόρησε, από τις εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ, το βιβλίο «Η Επιστροφή του Αστυνόμου Μπέκα», όπου μέλη της Ε.Λ.Σ.Α.Λ. γράφουν διηγήματα με ήρωα τον Αστυνόμο Μπέκα του Γιάννη Μαρή.  Συμμετέχει στον τόμο με το διήγημα «Shalom».

Το διήγημά της «Η Γιαγιά» έγινε ταινία animation από την σκηνοθέτιδα Έφη Παππά, με τίτλο «My stuffed Granny». Η ταινία προβλήθηκε στο διαγωνιστικό μέρος διεθνών και εγχωρίων κινηματογραφικών φεστιβάλ, αποσπώντας σε όλα το πρώτο βραβείο στην κατηγορία της.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΟΣΕΛΟΤΟΣ, το μυθιστόρημά της «Περσεφόνη«.

Τον Iούνιο του 2016 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ, ο συλλογικός τόμος «18 κείμενα για τον Γιάννη Μαρή».  Συμμετέχει με το δοκίμιο «Η γυναίκα στο έργο του Γιάννη Μαρή».

Τον Μάιο του 2018 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Bibliotheque το βιβλίο της «Μικρά Μνημόσυνα».

Τον Οκτώβριο του 2019 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΚΥΦΑΝΤΑ ο συλλογικός τόμος «Σκοτεινές υποθέσεις».  Συμμετέχει με τη νουβέλα «Ε94».

Τον Δεκέμβριο του 2020 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΚΥΦΑΝΤΑ το βιβλίο «Φόνισσες», με πραγματικές ιστορίες εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί από γυναίκες.

Η συγγραφέας στη βάση της ΒΙΒΛΙΟΝΕΤ

Κείμενά της βρίσκονται κι εδώ:

ιγ’  ι’

Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας

Αλλά και εδώ:

1. Hotel Memory

2. Φιλοξενείο

3. Ελληνικό Metablogging

4. KKM – Men 24 (a)

5. KKM – Men 24 (b)

6. Λάσπη στ’ Αστέρια

7. Fevis

8. N. Ago

9. KKM – Men 24 (c)

10. Ανοιχτό Σχολείο

11. Βικιπαίδεια

12. Περιοδικό ΕΠΑΘΛΟ

 

114 σκέψεις σχετικά με το “ΝΙΝΑ ΚΟΥΛΕΤΑΚΗ”

  1. Σειρά έχουν τώρα οι μεσημεριανές εκπομπές, τα βραδυνά δελτία ειδήσεων, άντε με το καλό και προσωπική τηλεοπτική εκπομπή 😀

    I.

  2. @Ιkd,μπα, για μεσημεριανή εκπομπή δεν έγινε λόγος. Μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο έπαιξε, και ένα ρεπορτάζ σε πρωϊνή ειδησεογραφική! Την προσωπική εκπομπή να τη ζητήσω καθημερινή ή εβδομαδιαία, λέτε; 😛 😀 😛

  3. Αχ βρε Νίνα τι μου έκανες.Έχω απο τη μία να παρακολουθώ τα blog για τα χασισόσκυλα απο τα Ζωνιανά και καπάκι ανακάλυψα και το δικό σου.Δεν τον αντέχω αυτό το διχασμό…..
    Θα αργήσει ο γκειν νο2 έχω τρελαθεί… τι παλήκαρος είναι αυτος?
    Γιώργος Χανιά

  4. @Γιώργο, το θέμα των Ζωνιανών σε παρακαλώ να το παρακολουθείς στενά! Πήρε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο Γιωργάκης, αύριο-μεθαύριο μπορεί να γίνει και Πρωθυπουργός (λέμε τώρα…), θα αποποινικοποιήσει το χασίς, οπότε κράτα κονέ με τα Ζωνιανά να έχουμε τις καβάτζες μας!!! 😛 😀 😛

  5. Μα αν αποποινικοποιηθεί το χασίσι βρε Νίνα δεν θα τους συμφέρει και αυτοί οι τσάμπα μάγκες,οι αντιεξουσιαστές με τις πόρσε θα φυτέψουν παπαρούνα .Βολεύεσε?
    Αργεί ο αξιότιμος κος γκειν?
    Γιώργος

  6. @Γιώργο, κράτα τα κονέ, σου λέω, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται… Ο κ. Gein θα είναι μαζί μας τα πρώτα λεπτά του Σαββάτου, ως συνήθως!

  7. όλο το απόγευμα διαβάζω,διαβάζω,διαβάζω…έχω φρικάρει λίγο αλλά συνεχίζω να διαβάζω…μπράβο σας πολύ καλή δουλειά!!!

  8. καλησπερα σε ειδα πριν 3 μερες στην πρωινη εκπομπη του μεγκα και αμεσως μηκα στο site για να δω περι τινος προκειται ειλικρινα ειναι πρωτη φορα που μπαινω σε τοσο πλουσιο ελληνικο site. επειδη τα συγκεκριμενα θεματα ειναι η αδυναμια μου παρακαλω πολυ για επικοινωνια θελω πολυ να συμβαλλω αν μπορω στην ερευνα και δημοσιευση
    μετα τιμης
    Γιαννης

  9. Έλειπα και εκεί που ήμουν δεν είχα πισι! Να’μαι πάλι στο σπίτι μου! Νίνα και Γιάννη ήσασταν σούπερ το πρωινό της Παρασκευής στο Mega. Και ειλικρινά χάρηκα που είδα δύο ανθρώπους που διαβάζω ανελειπώς σε ένα blog που μου αρέσει και που όπου βρεθώ κι όπου σταθώ το μεταδίδω! Είναι αξιόλογο βρε παιδί μου και τα λόγια είναι περιττά! Συνεχίστε την καλή δουλειά! Είμαι φαν σας, πάει και τελείωσε! 😀

  10. @Cybele, καλωσόρισες στην παρέα μας!

    @Γιάννη, καλωσόρισες κι εσύ! Στείλε μου ένα μαίηλ (θα το βρεις δεξιά, εκεί που λέει e-mail) να τα πούμε. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    @Σαντρίνα, κι εμείς νομίζουμε πως ήταν πολύ καλή η παρουσίαση του μπλογκ, έγινε με σεβασμό και σοβαρότητα. Ευχαριστούμε για τα θερμά σου λόγια! 🙂

  11. Κατι ενδιαφερον! ελευθεροτυπια 7/6/ 2006 Ντανι Βεργου
    Ανηλικοι Φονοι.
    παντα με σεβασμο
    Γιαννης

  12. Κατι επισης ενδιαφερον! Adolfo Costanzo francesfarmersrevenge.com
    και φωτογραφιες στο cloakanddagger.com, cult murderer
    παντα με σεβασμο
    Γιαννης

  13. εν τω μεταξυ εκανα λιγη ερευνα ……
    Με τι τερατα εμπλεξα !!!!! με την καλη εννοια!
    του Δημητρη ομως θα του την πω! μετα επιασα το υπονοουμενο!!!! στο δικο του blog ομως!
    RESPECT
    Γιαννης

  14. Κύριον Μιχαλάκη
    επειδή θα μου την πείτε σας λέω πρώτα εγώ πως ούτε σας ξέρω ούτε αναφερόμουν σε σας στο επιφωνηματικό σχόλιό μου. Κανένα υπονοούμενο δεν άφησα σε σας, στην ιδιοκτήτρια του μπλογκ αναφερόμουν με την οποία γνωρίζομαι πολύ καλά αντιθέτως με εσας. στο δικό μου μπλογκ είστε ευπρόσδεκτος αν γράψετε ένα κανονικό σχόλιο και ακολουθήσετε την οδό της ευγένειας κι όχι της εξυπνάδας.
    Το σεβασμό αλήθεια γιατί τον γράφετε στο τέλος;

  15. Ειμαι καινουριος στον χωρο του μπλογκ, το σχολιο μου αγαπητε Δημητρη το εκανα οπως παρατηρησες μετα απο καποιες ωρες και εφοσον προσπαθησα να δω το υφος με το οποιο απευθυνεσαι γενικα , ατυχης η ερμηνεια μου και απολογουμαι . ο ενικος ειναι φιλικος. Αληθεια στο μπλογκ σου ειστε ολοι ευγενικοι και δεν λετε εξυπναδες? Αντι για σεβασμο θα μπορουσα να εγραφα μισος, αλλα δεν μου το βγαζει η Νινα!

  16. Κύριον Μιχαλάκη
    Επειδή είσαι καινούργιος στο χώρο των μπλογκ σε πληροφορώ να μην προβληματίζεσαι με το ύφος του κάθε σχολίου ειδικά όταν ΔΕΝ απευθύνεται σε σένα. ο ενικός είναι φιλικός όταν κάποιος τον προτείνει στον άλλο ΕΥΓΕΝΙΚΑ κι όταν έχουν ανταλλάξει κάποια σχόλια. (επειδή μου φαίνεσαι μικρός στην ηλικία, άλλο η ηλικία, άλλο καινούργιος στα μπλογκ, κι άλλο οι καλοί τρόποι). σε παρακαλώ μην ασχολείσαι με μένα κι όποιον μπαίνει στο μπλογκ μου. κανείς δεν μπήκε να γράψει σαν πρώτο σχόλιο εξυπνάδες ανάλογες με τις δικές σου. (τις οποίες συνεχίζεις)
    όσο για το σεβασμό δυστυχώς δεν κατάλαβες τίποτα…

  17. @Τι έγινε ρε παιδιά;;;;

    Γιάννη, στο ααααα του Δημήτρη δεν υπήρχε κανένα υπονοούμενο που να αναφέρεται σ’ εσένα. Ο Δημήτρης ήταν προσωπικός φίλος και το αααα απευθυνόταν σ’ εμένα, ένα είδος inside joke. Κάποιοι από εδώ γνωριζόμαστε και προσωπικώς μεταξύ μας, είμαστε φίλοι, κάνουμε παρέα κ.λ.π. Αυτό μας επιτρέπει να αστειευόμαστε μεταξύ μας, ακόμα και να χρησιμοποιούμε «εξυπνάδες» στα σχόλιά μας, χωρίς να τίθεται θέμα παρεξήγησης. Όταν, όμως, αυτό γίνεται και από κάποιον με τον οποίον δεν υπάρχει προσωπική γνωριμία, ούτε καν μια διαδικτυακή σε βάθος χρόνου, τότε το ύφος και οι προθέσεις είναι εύκολα παρεξηγήσιμα.

    Anyway, τέλος καλό, όλα καλά!

  18. oci oti me peirazei alla epeidi eimai kai ego maniodis anagnostria ton apanton tis agatha exo na po oti eixe mia elefria apostrofh pros tous ellines. ypotheto oti ekeini tin epoxi ayto itan ontos politicallly correct. me tin logiki oti oloi tin eixan

  19. @Χ, καλωσόρισες!!! Συμφωνώ για την αποστροφή προς τους Έλληνες, αν και δεν ήταν η μόνη. Την ίδια αποστροφή έτρεφαν και αρκετοί αμερικανοί συγγραφείς αστυνομικών μυθιστορημάτων. Μην ξεχνάμε ότι την εποχή εκείνη η Ελλάδα αντιμετωπιζόταν -σχεδόν- ως χώρα του Τρίτου κόσμου και η επαφή που είχαν οι αλλοδαποί με τους Έλληνες, ήταν αυτή των μεταναστών. Και ξέρουμε πολύ καλά ότι, εκτός από τους οικονομικούς μετανάστες που είχαν σκοπό να δουλέψουν και να προοδέψουν, είχαν φύγει και αρκετοί εγκληματίες και φυγόδικοι. Ο εγκληματίας, λοιπόν, με την ελληνική καταγωγή ήταν σύνηθες φαινόμενο της εποχής.

  20. σας ανακάλυψα πρίν από 2-3 εβδομάδεςκαι έχω ενθουσιαστεί.το έχω «ρουφήξει» όλο.περιμένω εναγωνίως κάτι καινούργιο

  21. Νίνα καλησπέρα,πότε θα έχουμε τη χαρά να δούμε ένα αφιέρωμα στο ιταλικό giallo? Ας βοηθήσει και ο Μαμαλούκας.
    Γιώργος Χανιά

  22. @Likoz, καλωσορίσατε! Ευχαριστούμε πολύ!

    @Γιώργο, το έχω στα υπόψιν!!! Εν καιρώ….

  23. ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΙΝΑ
    ΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΦΑΝΑΤΙΚΗ.ΤΗΝ ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ ΒΟΡΓΙΑ ΕΨΑΧΝΑ , ΤΗΝ ΝΙΝΑ ΒΡΗΚΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΥΧΗ.ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΟΥ. ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΕΩΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.
    ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΕΣΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ, ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ.
    ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΤΙΚΗ!!!!!
    ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ BLOG ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΨΗ, ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ…

    ΑΥΤΑ
    ΦΙΛΟΚΟΤΑΤΑ
    ΧΡΥΣΗΙΣ-ΧΡΥΣΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ

  24. @Χρύσα καλωσόρισες! Σ’ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και, κυρίως, σε ευχαριστώ για το χρόνο που αφιέρωσες στο μπλογκ. Είδα ότι διάβασες πολλά κείμενα και σχολίασες αρκετά από αυτά.

    Το Φιλί του Δράκου είναι στη βιβλιοθήκη μου από καιρό και περιμένει τη σειρά του για να διαβαστεί. Με ενδιαφέρουν πολύ τα ελληνικά αστυνομικά μυθιστορήματα και προσπαθώ να τα παρακουλοθώ. Θα σου γράψω τη γνώμη μου, αν σε ενδιαφέρει, μόλις το διαβάσω.

    Χαίρομαι πολύ για την παρουσία σου εδώ και σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά.

  25. Μια μέρα ελπίζω ότι θα διαγράψετε το πρώτο έγκλημα του κόσμου από τα κατάστιχα και θα αποδώσετε δικαιοσύνη. Ο Αβελ αυτοκτόνησε.
    🙂
    Χαίρομαι που σας βρήκα -εντελώς τυχαία. Συγχαρητήρια κυρία μου, εξοχη, μοναδική δουλειά.

  26. @Νομάδα, καλωσορίσατε! Ευχαριστώ για τα ζεστά σας λόγια. Μα είναι γνωστό πως ο Άβελ αυτοκτόνησε, δεν άντεξε που η Εύα τον απάτησε με τον Κάιν. Γιατί η θεολογική εξήγηση της προέλευσης του ανθρώπου γίνεται αποδεκτή μόνο με την παραδοχή της αιμομιξίας, ναι; 😛

  27. vasika ekkatomyria mpravo gia to blog.
    diavazw polyyy kairo twra alla den exw postarei kati.

    mia paraklhsh:
    Pedro Antonio Lopes, to teras twn andewn. 400 kai anw dolofonies kai ta loipa.

    kserw liga kai an katsei rixte tou ligo fws.

    na sai kala.

  28. @The Mirror, καλωσόρισες! 🙂 Παραγγελιά σημειώθηκε και θα εκτελεστεί εν καιρώ!

  29. @ΚΚΜ, και αυτός είναι ο λόγος που με λατρεύετε! 😛 Δώστε κι εσείς μια παραγγελιά, να ασχοληθούμε με το all time favorite έγκλημά σας!!!

  30. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑ ΠΑΡΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΓΚΗΡ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ΦΡΙΜΑΝ, ΗΤΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ.
    ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο SERIAL KILLER H O ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΟΥ ? !!!!

  31. @Μιχαλάκη, αν αναλογιστούμε πως ο διώκτης του serial killer για να πετύχει το σκοπό του πρέπει αν μπει στο μυαλό του δολοφόνου και να σκέφτεται όπως αυτός, θα έλεγα πως, εν δυνάμει, είναι εξίσου επικίνδυνος!!!

  32. ΑΓΑΠΗΤΗ ΝΙΝΑ
    ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΣΕ ΜΕΛΕΤΩ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ,ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΨΑΧΝΑΝΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ [ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΔΡΟΥΖΑ ]ΣΕ ΜΕΝΑ. ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ SERIAL KILLERS ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΡΑΒΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ.
    ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ
    ΧΡΥΣΗΙΣ -ΧΡΥΣΑ
    ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ

  33. @Χρύσα, καλησπέρα. Με βρήκαν από την εκπομπή, αλλά δεν αποδέχτηκα την ευγενική, όσο και τιμητική, πρόταση. Ξέρεις, το ότι έχω αυτό το blog δεν με κάνει ειδική στα εγκληματολογικά θέματα, και δεν πιστεύω πως η γνώμη μου βαραίνει περισσότερο από του μέσου ανθρώπου. Έτσι, οι τηλεοπτικές μου εμφανίσεις, αλλά και οι συνεντεύξεις σε έντυπα, επιλέγονται με πολύ αυστηρά κριτήρια και μόνο όταν αφορούν άμεσα στο blog.
    Κατά τα λοιπά, μόλις τελειώσω αυτό που διαβάζω, θα πιάσω το Δράκο σου και θα τα πούμε εκτενώς!
    Ευχαριστώ που είσαι εδώ και φιλιά! 🙂

  34. ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΝΙΝΑ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΙΚΗ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ. ΜΕ ΤΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Ν ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΟΥΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ , ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ Η ΜΙΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ , ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟ Η ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΙΣΩΣ ΠΡΟΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ
    ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ BLOG ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ
    ΧΡΥΣΗΙΣ

    ΧΡΥΣΗΙΣ

  35. @Χρύσα, σ’ ευχαριστώ πολύ, είσαι υπερβολικά γενναιόδωρη στις κρίσεις σου. Για το θέμα της συμμετοχής των ειδικών στο μπλογκ, είναι καιρός που επεξεργάζομαι κάποιες συνεντεύξεις. Έχω επιλέξει κάποια άτομα και απλά περιμένουμε να βρεθεί ο κατάλληλος για όλους χρόνος για να τα πούμε. Θα ενημερώσω όταν έχω πιο συγκεκριμένα και θετικά πράγματα να πω.

  36. Νίνα καλησπέρα.

    Το blog σου το βρήκα ψάχνοντας στο google κάποιες προσωπογραφίες και το δικό σου το άνοιξα ψάχνοντας για την Countess Elizabeth Bathory που απλά χρησιμοποίησα το όνομα της σε ένα παιχνίδι.

    Με μάγεψε το μπλογκ σου το ομολογώ και σίγουρα θα μπει στις αγαπημένες μου σελίδες που θα επισκέπτομαι όποτε ανοίγω τον υπολογιστή μου.

    Χαίρομαι που την ανακάλυψα και σου ζητώ την άδεια κάποιες προσωπογραφίες να τις ανέβαζα και στο μπλογκ μου με φυσικά πηγή από κάτω.

  37. @Έλενα, καλωσόρισες! Είδα πως «ξεκοκάλισες» την ιστορία της Bathory, καλή συνέχεια και με τα επόμενα! 😉 Βεβαίως και μπορείς να πάρεις όποιες από τις εικόνες θέλεις. Ευχαριστώ και για την ενθουσιώδη αναφορά που έκανες στο blog σου. 🙂

  38. Α καλά μιλάμε ψες είχα νιώσει το ίδιο όπως όταν είχα στα χέρια μου ένα καλό βιβλίο που διαβάζοντας όλο και περισσότερο δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου. Ε χθες το βράδυ κρατούσα το φορητό υπολογιστή.

    Και σήμερα προβλέπω να νιώσουν μοναξιά τα βιβλία μου γιατί το βραδάκι θα είναι κρατημένο εδώ.

    Καλό Σαββατοκύριακο

  39. εψαχνα πληροφοριες για τον τσικατιλο και επεσα πανω στο σαιτ σας.εμεινα εκπληκτος απο την πλουσια παρουσιαση του τσικατιλο και απο παρα πολλα θεματα.συνεχιστε ετσι

  40. …ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ, ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ – Μ Α Π Ο Τ Ε – ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ Ή ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ! ! ! (…ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΝΕΥΡΙΑΣΩ ! ! ! )
    (…ΠΕΡΑ, ΟΜΩΣ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΕΙΝΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ & ΘΑ΄ΛΕΓΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ -ΨΥΧΟΛΟΚΙΚΟ/ΚΟΙΝΩΝΙΝΟ).
    ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ (…ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΕΥΡΙΑΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…)
    🙂

  41. Νινα μου (μου επιτρεπεις τον ενικο, μια και σε νιωθω δικο μου ανθρωπο-σπανια γνωριζω ατομα με τετοιο παθος για τη «σκοτεινη πλευρα του φεγγαριου», τα εγκληματα δηλαδη) και παλι συγχαρητηρια για την εξαιρετικη δουλεια που κανεις
    Εχω μια καλουτσικη ιδεα για νεα θεματικη-εσφαλμενες καταδικες. Ανθρωποι που φαγαν χρονια απο τη ζωη τους ή τη χασανε λογω δικαστικης πλανης η για να εξυπηρετηθουν αλλες σκοπιμοτητες. Ενα ενδεικτικο παραδειγμα ειναι ο «δικος μας» Αριστειδης Παγκρατιδης, ο «Δρακος του Σειχ Σου»

  42. @Έλενα, καλωσορίσατε στην παρέα μας!

    @Δημήτρη, καλωσορίσατε κι εσείς!

    @Αιτωλοακαρνάνα, σε λεωφορείο δεν μπαίνω σχεδόν ποτέ. Όσο για το παρκάρισμα, χμμμ… οι δύο τελευταίοι που τόλμησαν να μου πάρουν τη θέση που είχα δει πρώτη είναι θαμμένοι στον κήπο μου! 😛 Καλωσορίσατε!

    @Αλεξάνδρα, χαίρομαι που είσαι εδώ, τα σχόλιά σου παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Υπάρχουν ήδη κάποιες υποθέσεις που έχουμε παρουσιάσει που έχουν το στοιχείο που λες, χωρίς όμως να τις έχουμε εντάξει σε ξεχωριστή κατηγορία. Δεν είναι κακή ιδέα. Εσφαλμένες καταδίκες, ε;

  43. καπως ετσι. Μπορουμε ας πουμε να βαλουμε την υποθεση Ντρειφους, τον Μουμια Αμπου Τζαμαλ, τον Ρουμπι Καρτερ (hurricane) κλπ. Θα εχει πιστευω πολυ ζουμι η υποθεση. Αμα κατεβω Αθηνα θα σου φερω καινουριο φτυαρι και θα σε βοηθαω στο θαψιμο (χιχι)

  44. @Αλεξάνδρα, άντε… διάλεξε θέμα και θύμα, στρώσου και γράφε! 😛

  45. @Βασίλη, καλωσορίσατε. Δεν είμαστε πολλά κορίτσια εδώ, μόνο εγώ! 🙂 Κατά τα λοιπά στου Μαξίμου δεν έχει αίμα, μάλλον σφουγγαρίζουν καλά! 😛
    Αυτό για το μαίηλ δεν το κατάλαβα, θέλετε να γίνετε πιο σαφής;

  46. Συγχαρητηρια για την εξοχη δουλεια, εχω μεινει αφωνος με τα οσα εχω διαβασει στο blog, ιδιαιτερα στο κομματι με τους δολοφονους κατα συροη, θα ηθελα να σου πω οτι υπαρχει ενα cd του 1994 απο τους Neiher/Neither World το οποιο ονομαζεται «Tales of a true Crime» και του οποιου τα τραγουδια ειναι γραμμενα για τους:
    Sam Berkowitz
    Richard Chase
    Albert Fish
    John Wayne Gacy
    Charles Manson
    Ian Brandy & Myra Hindley
    Jefferey Dahmer
    Αυτα και παλι Μπραβο για την αριστη δουλεια!

  47. @Γιώργο, κατ’ αρχήν χρόνια πολλά, πολύχρονος! 🙂
    Κατά δεύτερον ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, το αγνοούσα το cd, θα το ψάξω επισταμένως!

  48. Ακολουθώντας τα ίχνη των σχολίων το ανεκάλυψα και αυτό
    (ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον του νετ)
    Και έχω να δηλώσω:

    «Είσαι αηδιαστικά έξυπνη»

    (αυτό μου άρεσε πιο πολύ από όλα, αν και το αηδιαστικά δεν μου πολυκολλάει)

    Και κάτι ακόμα:

    Φόρτσα Άγκαθα!

  49. ΝΙΝΑ

    Γράφω 4 ποιήματα
    του αγαπημένου μου ποιητή Τάσου Λειβαδίτη
    Κι εσύ θα νιώσεις

    ΕΝΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ

    «Δεν μπορώ να κρεμαστώ,έλεγε με παράπονο – η μεγάλη πυρκαγιά του δειλινού
    μου καίει το σκοινί.»

    ΜΙΚΡΗ ΙΛΙΑΔΑ

    Δε ζούμε αληθινά παρά μόνο τη νύχτα μέσα στο όνειρο.
    Και το πρωί «καλημέρα» λες,»καλημέρα» σου λένε
    Κι η σφαγή συνεχίζεται.

    ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

    Καμιά φορά μαζεύεται κόσμος κάπου,όλοι κοιτάζουν στο ίδιο σημείο
    αλλά δε βλέπουν τίποτα.
    Γιατί πάντα γίνεται ένα έγκλημα εκεί που δε συμβαίνει τίποτα.

    ΠΑΓΙΔΑ

    Και πάντα,ο δολοφόνος και το θύμα,μια νύχτα άξαφνα παίρνουν
    τον ίδιο δρόμο –
    γιατί σημασία έχει ποιός θα πεθάνει με λιγότερη μοναξιά.

    Υ.Γ.Να ήξερες σε πόσα Ε-13 έχω παραστεί
    και πόσα 1-38 και 1-39 πάλευα…

  50. @Ignis, κοιτάξτε, η υπερβολή σε όλα τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να προκαλέσει αηδία, μπουχτίζεις που λένε! Έτσι συμβαίνει και με την εξυπνάδα μου, καταντά αηδιαστική, κάτι που ουδόλως αφορά τη μετριοφροσύνη μου!!! 😛

    @Monody, 🙂

  51. Καλησπέρα Νίνα,λέγομαι Νατάσα διαβάζω εδώ και καιρό την ιστοσελίδα σου και ομολογώ πως έχω μείνει άφωνη,οι φίλοι μου πάντα απορρούσαν για την αδυναμία μου στις ιστορίες μυστηρίου και εγκλήματος,έπειτα με τα χρόνια κατάλαβαν ότι δεν είχαν λόγους να ανησυχούν:).Ο λόγος που αποφάσισα να σου στείλω είναι αρχικώς για να σου δώσω συγχαρητήρια και κουράγιο για συνέχεια και έπειτα να σε ενημερώσω (αν δε το ξέρεις ήδη) πως η ΝΕΤ κάποια βράδια,δυσυχώς δεν είναι συγκεκριμένες οι ημέρες,αργά το βράδυ κατά τις 1:30 προβάλλει ντοκιμαντέρ του History Channel με ιστορίες εγκλήματος από τον διεθνή χώρο,το ενδιαφέρον είναι ότι το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στην ψυχολογία του δράστη και στον τρόπο έρευνας των αρχών.Επίσης τον τελευταίο καιρό το ΣΚΑΙ κάθε Δευτέρα προβάλλει ένα αντίστοιχο αλλά πιο σύχρονο ντοκιμαντέρ,εξίσου αξιόλογο με τίτλο Crimes that shook the world.Αυτά από εμένα,συγνώμη αν κούρασα.

  52. Xairetw, tha hthela an sou einai eukolo na mou systhseis orismena vivlia pou sxetizontai me serial killers. Vivlia Egklhmatologwn-psyxologwn klp. Anazhtw kairo twra kati eksexon alla de vgazw akrh. Exw diavasei hdh kapoia vevaia.

    Thanks in advance!

  53. @Natasa, καλωσόρισες! Τα ντοκυμανταίρ του History Channel τα έχω υπόψη μου, τα παρακολουθώ χρόνια στη Nova. Για εκείνο του ΣΚΑΪ δεν ήμουν ενήμερη, σ’ ευχαριστώ πολύ, θα το ψάξω.

    @Καθρέφτη, θα έχετε απάντηση εντός του σ/κ.

  54. Katapliktiki douleia,sigxarhthria,diavazw to blog edw kai arketo kairo. Apofasisa na grapso gia na sou thesw mia erwthsh pou me vasanizei.Tha me endiefere polu na diavaso tin gnwmh sou.
    Anarwtiesai pote ti epikratei sto mialo kapoiou pou skotwnei agnwstous h exeis dwsei kapia eksigisi?

  55. @Killingfields, καλωσόρισες!
    Όπως είχε σχολιάσει κάποτε ο Φρόυντ, ένα παιδί θα κατέστρεφε τον κόσμο, αν είχε τη δύναμη. Κατά μία έννοια το μυαλό ενός κατά συρροή δολοφόνου θα μπορούσε να συγκριθεί με αυτό ενός παιδιού, καθώς δεν είχε την ευκαιρία να αναπτυχθεί, όπως το μυαλό ενός «φυσιολογικού» ενήλικα. Η φαντασία καταλαμβάνει τη θέση της πραγματικότητας και, ως επί το πλείστον, βασίζεται στην απόκτηση εξουσίας και –κατά συνέπεια- στην επίδειξη, επιβολή και έλεγχό της. Πολλοί φόνοι θα είχαν αποφευχθεί, αν οι κατά συρροή δολοφόνοι είχαν ευτυχισμένα παιδικά χρόνια. Αλλά και πάλι, δε υπάρχουν ατράνταχτες αποδείξεις, ώστε αυτό να επαληθεύεται πλήρως. Σε όλες τις περιπτώσεις, τα όποια συμπεράσματα έχουν βγει από τη μελέτη των κατά συρροή δολοφόνων είναι μόνο εικασίες, που βασίζονται στην παρατήρηση και ανάκριση των ατόμων αυτών.

  56. Κ.Κουτελάκη,είστε η αγαπημένη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  57. 10000000000 ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ Κ. ΚΟΥΛΕΤΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΓΥΑΛΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ!!!!!!!!!!!!!

  58. @Μαρία, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μην αγχώνεσαι, ακούω και στο Κουτελάκη! 😛

  59. ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ…..ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ site ΣΟΥ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ…
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΩΝ….ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ..ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ…ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ…..!!!ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

  60. @Φίλε, πλάκα-πλάκα, αλλά πολλοί σήμερα συνελήφθητε κλέπτωντες οπώρας! Όλοι ξέρετε τι γράφει η Espresso και, κατά τα λοιπά, μου κάνετε τους κουλτουριάρηδες!!! :p :p :p

  61. Aς είναι καλά τα πρωινά ενημερωτικά, που δείχνουν όλα τα πρωτοσέλιδα και πρόλαβα και σε εντόπισα για δέκατα του δευτερολέπτου που πέρασε από την οθόνη!

    Αλήθεια αξίζει το espresso girl στην τρίτη σελίδα σήμερα? :p :p ;p

  62. Δεν ξέρω, πουλάκι μου, εγώ την ηλεκτρονική έκδοση είδα. Αλλά αξίζει δεν αξίζει, εγώ το επισκιάζω! :p :p :p

  63. ΝΙΝΑ, ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ MEGA, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΑ. ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ…ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΩ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ…..ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ!

  64. Ασχολήστε με εγκλήματα; μπορείτε να αναλάβετε διεθνή υπόθεση μου;

  65. Ευτυχώς και για μένα τη δαιμόνια αναγνώστρια Αγκάθα Κρίστι και Αστυνομικής Επιθεώρησης από τα 8 μου χρόνια άκουσα στην τηλεόραση την ύπαρξη της σελίδας σου. Έχω πια θέματα και γρίφους. Επιτέλους

  66. Νίνα, πρέπει να επικοινωνήσουμε! ΄Εχω μια υπόθεση για σένα που πιστέυω ότι θα σε ενδιαφέρει. Είναι ένα διπλό ανεξιχνίαστο έγκλημα που έγινε πριν μερικά χρόνια στην Αθήνα και αφορά ένα δικό μου φίλο-αδελφό. Τι λες, θα μπορούσες αντί να ψάχνεις σε βιβλιογραφίες – κάτι που αναμφίβολα κάνεις με εντυπωσιακά αποτελέσματα – να κοιτάξεις μια υπόθεση αρκετά ζεστή ακόμα;
    Έφη

  67. Καλημέρα!

    Έβαλα στο google να δω μια περιγραφή για απανθρακωμένα πτώματα και υπέδειξε πρώτο το site σου! Και μπορώ να πω πως η έκπληξή μου ήταν πολύ ευχάριστη. Αν και έψαχνα για μια επιστημονική περιγραφή.

    Είμαι νέος στην επαφή μου με την blogόσφαιρα http://chicomeetsplay-full.blogspot.com/ και σκέψη μου είναι να γράψω μέσα από το blog μια ιστορία εγκλήματος σε μια μικρή πόλη. Μέρος αυτής είναι και το «ΚΑΙΝ & ΑΒΕΛ» και κάπου στα σχόλια είδα για αυτοκτονία του ΑΒΕΛ.

    Μπορείτε να μου πείτε που μπορώ να βρω κάποιες πληροφορίες με βάση τη συγκεκριμένη εκδοχή;

    Ήδη διάβασα κάποια καταπληκτικά άρθρα σου και η βιβλιογραφία είναι εξίσου συναρπαστική. Βλέποντας ότι ασχολείσαι από το 2006 φαντάζομαι ότι θα βρω πάρα πολύ υλικό.

    Ευχαριστώ πολύ!

  68. Γεια χαρα,διαβασα στο προηγουμενο μπλογκ που διατηρουσες του αρθρο για τη δολοφονια του Αθανασοπουλου απο την πεθερα του και τον ανηψιο της.Τελος παντων για το εγκλημα στου Χαροκοπου.Χιλια μπραβο αξιζεις πολυ καλο αρθρο,να σε ρωτησω μηπως εχεις γραψει και κατι νεοτερο επι του θεματος;

  69. Αν και λίγο καθυστερημένα, να καλωσορίσω τους καινούριους αναγνώστες.

    @Νίκη και Νάρνι, καλωσορίσατε στη συντροφιά μας. 🙂

    @Μιχάλη, δεν είμαι ντετέκτιβ, γραφιάς είμαι. 🙂

    @Έφη, εμείς τα είπαμε με μαίηλ.

    @Vassilis, δεν έχω υπόψη μου τη θεωρία που αναφέρεις. Καλωσόρισες! 🙂

    @Δημήτρη, ό,τι υπήρχε στο προηγούμενο μπλογκ έχει μεταφερθεί εδώ. Είναι, δηλαδή, το ίδιο μπλογκ, αλλά στη wordpress αντί του Blogger. Για την υπόθεση που αναφέρεις δεν έχει γραφεί κάτι άλλο στο μπλογκ. Καλωσόρισες. 🙂

  70. Νινα προσπαθω να διαβασω τα αρθρα αλλα δε μπορω,με βγαζει κατευθειαν στα σχολια.Τι εγινε? Μας τη πεσανε?

  71. Μάγδα, εμένα φυσιολογικά μου φαίνονται όλα (όσο φυσιολογικά μπορεί να είναι εδώ μέσα! 😛 ). Βλέπω τα άρθρα κανονικά. Για κάνε ένα restart και ξαναπροσπάθησε. Φιλιά.

  72. Νινακι να ζητησω μια χαρη?Το εγκλημα του Φραντζη θα το δουμε?Εαν δεν ζηταω πολλα βεβαια.Ευχαριστω προκαταβολικα….

  73. @Μpatsono, γι αυτό θα απευθυνθούμε στον Γιάννη το Ράγκο! 😉

  74. Τρεχω να απευθυνθω,ευχαριστω Νινα πολυ,πολυ

  75. Αγαπητή κ.Κουλετακη
    Πρόσφατα ανακάλυψα το blog σας και εχω κολήσει.Δε προλαβαίνω να διαβαζω τα αρθρα για δολοφόνους κατα συρροή (μιας και αυτοι ειναι οι αγαπημενοι μου).Θελω να σας συγχαρώ για την εξαιρετική δουλειά σας και να πω πως, αν και εχω επισκεφθεί πολλες ιστοσελίδες μ ανάλογο περιεχόμενο, αυτή είναι σίγουρα η αγαπημενη μου.Ακόμα, να προσθεσω οτι είμαι 17 και θελω στο μελλον να ακολουθήσω το επάγγελμα του εγκληματολόγου,ωστόσο δεν εχω αρκετες πληροφορίες για το πως ακριβώς θα το πετύχω αυτό και γι’αυτό ζητάω τη βοήθειά σας.Πριν,όμως, αρχίσω να σας «βομβαρδίζω» με ερωτήσεις, πείτε μου αν εχετε το χρόνο και τη διάθεση να μ βοηθήσετε. 🙂
    Και πάλι συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα.

  76. Κυρία μου θα μπορούσα να σας γνωρίσω;

  77. Γνωριζόμαστε από παλιά, αλλά καμία αντίρρηση να ξαναγνωριστούμε. Άλλωστε τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς.

  78. Despoina και Έφη Φρυδά είναι το ίδιο πρόσωπο; Κι αφού γνωριζόμαστε, προς τι το αίτημα να γνωριστούμε; Κάπου χάθηκα… 🙂

  79. Εγώ είμαι η Έφη Φρυδά. Δεν ξέρω ποια είναι η Δέσποινα και ούτε έστειλα εγώ το αίτημα γνωριμίας. Και εγώ κάπου χάθηκα, Νανά.

  80. uperoxo olo to site….sunxaritiria exw faei megalo kolima exw diavasei ola ta arthra…ena megalo mpravo se olous. kai idika se sena nina eisai ekseretiki….:D

  81. Νίνα σας ευχαριστώ που δημιουργήσατε αυτό το blog μέσω του οποίου κατευνάζεται η δίψα μου να μαθαίνω για εγκλήματα και αυτούς που τα διέπραξαν.
    Συνεχίστε την καλή προσπάθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  82. το μπλογκ σας ειναι ενδιαφερον και καλοδουλεμενο , θερμα συγχαρητηρια!!!!!! αλλα επιτρεπεται η προσβαση σε ανηλικους?

  83. @μαρια, υπάρχει σχετική προειδοποίηση (αναφορικά με το περιεχόμενο του blog) ακριβώς κάτω από το ημερολόγιο. Ο γονικός έλεγχος κρίνεται απαραίτητος και είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε γονιού αναφορικά με το τι επιτρέπει να βλέπει το παιδί του και τι όχι. Στο διαδίκτυο ισχύει δηλαδή, ό,τι και για τα «ακατάλληλα» έργα στην τηλεόραση. Και ο υπολογιστής αλλά και η τηλεόραση μπορούν να «κλειδώνουν» από τον γονιό, επιτρέποντας την πρόσβαση του παιδιού σε συγκεκριμένες σελίδες και εκπομπές, αντίστοιχα.

  84. καλησπερα σας.ειμαι νεα αναγνωστρια και θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με μια κατηγορια εκγληματων

  85. kαλησπερα και ευχαριστω.ειμαι νεα αναγνωστρια και συγχαρητιρια για το site.ηθελα να μαθω για εγκληματα ενδοοικογενιακης βιας και συγκεκριμενα εγκλημα στην κουζινα.πχ για γυναικα νοικοκυρα που μαγειρευε και μαχαιρωθηκε η πυροβοληθηκε απο τον αντρα της.γιατι εχω και καποια απορια πανω σε αυτο

  86. ψαχνω για καποια εγκληματα και συγκεκριμενα αλλα και για αλλα που δεν γνωριζω και εχω και καποιες αποριες σχετικες με αυτα σε γενικη εικονα.τα εγληματα που ψαχνω εχουν σχεση με ενδοοικογενειακη βια και συγκεκριμενα με γυναικες που εχουν τραυματιστει η σκωτωθει απο τους αντρες τους.και εχω και μια απορια σχετικη με αυτο.αν θα μπωρουσατε να μου βρειτε τετοιες υποθεσεις.συγκεκριμενα νοικοκυρες που εχουν υποστει θανατο η τραυματισμο απο συζηγους αραβωνιστικους κλπ ενω μαγειρευαν και εκαναν δουλιες και θα ηθελα να πω και την απορια μου μηπως μπωρειτε να μου την λυσετε.ευχαριαστω παρα πολυ

  87. ελπιζω να εχετε λαβει τα μυνηματα μου γιατι ορισμενες φορες δεν τα βλεπω εδω χανωνται και πρεπει να στειλω αλλο μυνημα για να φανουν

  88. περιμενω με αγωνια και συγνωμη αν σας σαλισα

  89. Katerina, δεν έχω κάτι σχετικό υπόψη μου, αν και- φαντάζομαι- όλο και κάτι παρόμοιο θα έχει συμβεί.

  90. καλησπερα και παλι απο δω. αν βρεις κατι πες μου.να πω και την απορια που εχω

  91. η απορια μου ειναι η εξης.μαθαινω στις ειδησεις στο ιντερνετ για διαφορα περιστατικα.γυναικες οι οποιες μαχαιρωθηκαν απο συζηγο αραβωνιαστικο κλπ στο σπιτι η πυροβοληθηκαν.ψαχνωντας οσο μπορω βλεπω οτι καμια δεν φωραγε ποδια κουζινας.στα τοσα συμβαντα που εχουν γινει δεν ετυχε ποτε καποια να φωραει ποδια οταν το παθε? ειναι καπως περιεργο

  92. Katerina, είμαι σίγουρη πως κάποια από τα θύματα θα φορούσαν. Όμως, σπάνια αναφέρονται στις ειδήσεις τα ρούχα που φορούσε το θύμα. Δεν έχουν και μεγάλη σημασία για το έγκλημα. 🙂

  93. εχω ψαξει πχ για ενα συμναν στην λευκαδα στην αμαλιαδα στην ροδο στα χανια. κλπ.καποιες εκαναν δουλιες σπιτι οταν εγινε το συμβαν κλπ.καμια δεν φωραγε ποδια.απλη απορια ωμως.δεν εχει συμβει καποια να κανει τις δουλιες της η να μαγειρευει και να το παθει φωρωντας την ποδια της? απορια ειναι

  94. Ξαναλέω, λοιπόν:Katerina, είμαι σίγουρη πως κάποια από τα θύματα θα φορούσαν. Όμως, σπάνια αναφέρονται στις ειδήσεις τα ρούχα που φορούσε το θύμα. Δεν έχουν και μεγάλη σημασία για το έγκλημα. 🙂

  95. μπωρεις να μου βρεις καποιο εγκλημα με λεπτομερειες για τα ρουχα? και αν φωραγε ποδια? τι ρουχα τι ποδια και τι φωραγε στα ποδια της κλπ? ειναι εφικτο?

  96. οκ νινα μου και συγνωμη που ρωτησα.υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος η απλα δεν ειναι εφικτο?

  97. Δεν έχει ενδιαφέρον για εμένα, ώστε να διαθέσω χρόνο (από τον ελάχιστο ελεύθερο που διαθέτω) για να το ψάξω. Όμως μπορείς, κάλλιστα, να το ψάξεις εσύ, αν σου είναι τόσο σημαντικό. 🙂

  98. Συγχαρητήρια για τα άρθρα σας, σας διαβάζω εδώ και χρόνια!

  99. Μήπως θυμάστε ένα έγκλημα στην Ζάκυνθο το 1987; με τους δύο νέους;

Σχολιάστε