Ελληνική Λέσχη Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας

Το «Έγκλημα και Τιμωρία» είναι ιδιαίτερα χαρούμενο που σας παρουσιάζει το blog της «Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας» (Ε.Λ.Σ.Α.Λ.).

Η Ε.Λ.Σ.Α.Λ. ιδρύθηκε πριν από λίγο καιρό και έχει, μεταξύ άλλων, «ως βασικούς στόχους της την  προώθηση, ενθάρρυνση και διάδοση αστυνομικών λογοτεχνικών έργων, τη συλλογή πληροφοριών για τα έργα που έχουν εκδοθεί και ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία, και την καταγραφή τους, καθώς και τη συμβολή στη διακίνηση, έκδοση και μελέτη της αστυνομικής λογοτεχνίας».

Πολύ σημαντικό έργο είναι η ανάρτηση της βιβλιογραφίας του ελληνικού αστυνομικού αφηγήματος, από την απαρχή του μέχρι τις μέρες μας.  Έχει ήδη ξεκινήσει η καταγραφή από την παραγωγή του 2009 και προχωρά προς τα πίσω.

Επίσης, στο blog θα βρείτε σελίδες με απόψεις (μελών και άλλων) για την αστυνομική λογοτεχνία και το ελληνικό αστυνομικό αφήγημα, καθώς και ενημέρωση για εκδηλώσεις, νέες εκδόσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις κ.λ.π., πάντα σε σχέση με την αστυνομική λογοτεχνία. Περισσότερα για την Λέσχη, τα ιδρυτικά μέλη  και τις δραστηριότητές της μπορείτε να διαβάσετε στο blog.

http://crimefictionclubgr.wordpress.com/


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s